Brugueras, Alcántara & García-Bragado Advocats - Advocats a Barcelona | Advocats laboralistes, civils, fiscals, administratius, mercantils i matrimonials a Barcelona | Alcántara, Blay & Del Cuso Advocats Brugueras, Alcántara & García-Bragado
ABOGADOS
LA FIRMA ÀREES PROFESSIONALS ADVOCATS CLIENTS D´INTERÈS COL·LABORA AMB NOSALTRES CONTACTE

Col·labora amb nosaltres

El nostre interès és rebre els millors currículums per tal que el nostre equip d’advocats i advocades pugui comptar amb persones que vegin en els nostres objectius i valors el camí per al desenvolupament de la seva carrera professional en l’advocacia.


Notìcies

Què busquem?

Busquem advocats i advocades que desenvolupin la seva professió amb vocació, responsabilitat i entusiasme per millorar.

 

En aquest sentit, cal resumir-ho en:

 

Capacitat tècnica, el que suposa compromís amb l’estudi i perfeccionament constant.

 

Capacitat social i comunicació, que implica projectar a l’exterior la professió desenvolupada al despatx mitjançant tasques de promoció del despatx que evolucionaran a mesura que s’avanci en la professió i en les responsabilitats individuals i d’equip al despatx. Així doncs, participar en institucions, impartir jornades i conferències, escriure a revistes i publicacions, col·laborar en associacions, mantenir la proximitat amb els clients, apropar-se a clients potencials, etc.

 

Capacitat de gestió, que significa gestionar el conflicte o problema del client de manera que li suposi el menor impacte negatiu possible des del punt vista de la gestió, fent-li més còmoda i amable l’experiència del nostre servei professional al despatx.

Què oferim?

Oferim el desenvolupament d’una carrera professional, on el mèrit serà la pauta i la guia de la promoció interna.

 

Aquest desenvolupament es materialitza amb el compromís dels responsables dels equips de formar els seus membres, als quals instrueixen personalment i els aporten experiència en cada actuació professional, a través d’un programa de formació integrat per l’assistència a determinats cursos, jornades i seminaris.


Copyright © Brugueras, Alcántara & García-Bragado Advocats
Paseo de Gracia 81, 1º - 08008 Barcelona | Tel. +34 934 671 670
Avís legal | Mapa web | Política de cookies
Linkedin